5 Şubat 2011 Cumartesi

Nasıl bayan arkadaş bulurum

Nasıl doğru arkadaş bulursun?
İnsanlarla tanışmanın yolları:

Gazeteleri açıp oku, arama motorlarından ilgilendiğin şeylere bak. Seninde içinde bulunduğun şeyler hakkında konuşan ve haftada bir ya da ayda bir buluşan milyonlarca insan var.

İnsanlarla konuşurken dürüst ol. Bu demek olmuyor ki bütün kişisel bilgilerini ilk beş dakika içinde açıkça ver. Ama kim olduğun hakkında açık ol. İnsanlarla sırf onlarla aynı fikirde olmak için aynı fikirde olma. Bu sadece sahte ilişkiler yaratır.

Arkadaş canlısı ve memnun ol… Gülümsemek seni diğer insanlara daha yaklaşılabilir kılacaktır. Başkalarının söylediklerine katılmasan bile bu konuda kaba olma ve saygı duy.

Zamanından zevk al..:7/24 etrafında birilerine ihtiyacın yok. Kendinle de rahat ol. Kitap oku, yürüyüşe çık, yaşamın bir parçası ol. Eğer insanlara çok fazla bağlı olursan bu gerçek arkadaşlıklar inşa etmek için zor olacaktır. Arkadaş sahibi olmak seni daha az yalnız hissettirmeyecektir, sadece daha az yalnız olacaksın.

Online takıl. Çok harika bir arkadaş edinemediysen bile seninle konuşmaktan mutlu olacak bir çok harika insanlar da var. Arkadaşlık kurmak adına biraz deneyim elde edebilir ve böylelikle eğlenebilirsin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder