7 Şubat 2011 Pazartesi

Cep telefonlarınız için en iyi Twitter uygulamaları, Twitter cep

Twitter’ın web adresini yazdığınızda sizi otomatik olarak twitter’ın mobil sitesine götürmesi lazım eğer götürmüyorsa twitter’a m.twitter.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Twitter’ı cep telefonlarında çalışan birbirinden enteresan istemciler (İngilizcesi twitter client) var üstelik bunlardan bazıları cep telefonlarınızın kamerasını da kullanma özelliğine sahip. Böylelikle dışarıda çektiğiniz fotoğrafları anında twitter’dan sevdiklerinizle paylaşabileceksiniz. Göz atın!

1. Blackberry Uygulamaları

OpenBreak – Twitberry olarak da bilinen bu istemci en popüler Blackberry istemcilerinden bir tanesidir. Blackberry’nizden çektiğiniz fotoğraflarınızı twitpic ya da yfrog servislerini kullanarak twitter’ a aktarıyor. İstemci, hashtag’leri otomatik olarak tanıyor ve ayrıca twitter ana akışınızdaki twit sayınızı tıpkı eposta kutusundaki gibi görebiliyorsunuz.

UberTwitter – Blackberry için diğer istemcilerinden bir tanesi de ubertwitter’dır. Bu istemci, yer bazlı bir servistir yani nerede olduğunuzu kestirip ona göre twitlerinizde bu bilgiyi gösterebilir. Yer bilgisi baz istasyonlarından gelir.

Seesmic – Seismic ile kaydettiğiniz tüm twitter aramalarını ve twitter listelerini blackberry telefonunuzdan takip edebilirsiniz. Diğer uygulamalar gibi bu istemci de altta çalışır ve size direk mesajlarınızı ve yanıtlarınızı haber verir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder