3 Şubat 2011 Perşembe

Twitter Nedir ?

Twitter – İnsanLarin Bir Arada oLmasini Ve ßirßiriLerinin Yaptıgı Yapacagi Şeyi onLine Takip Edilen ßir SosyaL payLaşim Sitesidir.
AsLında Bence o Kadarda geLişmiş ßir yani Yok Ama. Tv’Ler Ve TeLevizyon kanaLLari Ve Radyo FrekansLarinda OLdukca BüyütüLen Bir SosyaL PayLaşim Sitesi HaLine GeLmiştir. Türkce oLmamasina Ragmen. Türkiye Tarafindan miLyonLarca Üye ELde Etmiş Ve bunun CogunLugu iş AdamLari Ve Sanat Camiyasindan OLan İnsanLardir. Peki twitter‘a üye olursaniz neLer Yapabilirsiniz. Birincisi. eLbette Cok Seviginiz Artist yada Sanatci Vardir YerLi Ve yabanci fark etmez. Yada ßir Tv Programi Veya radyo vardir. Twitter‘dan sevdiginiz Radyo kanaLlari yada SanatciLardan İstediginizi yazar Ve arkadaş ekLeyebilirsiniz. Ve onLarin En Yakın Takipcisi oLabilirsiniz. Eger ingiLizce BiLiyorsaniz oLdukca Keyif Verici HaLa GeLebilir. İngiLizceyi Çok iyi biLmenize Gerek Yok Üye oLmada Ve Birazda Siteye aLişana kadar ingilizce DiLinde zorLanabilir Anca aLiştiriniz Taktirda Cok KoLay dır. Twitter’da – Haber, SanatciLar, TV ProgramLari, RadyoLar, Web SiteLer, ve KişiLerin kendisine Ait sayfaLarini Takip edebilirsiniz. örnek Vericek oLursak. MeseLa En Sevdiginiz Sanatci Atiyorum Tarkan. Tarkani Takip edebilirsiniz meseLa Tarkan Yazmiştir. Haftaya faLan fiLan yere Gidicem. Yada Haftaya Konserim faLan fiLan yerde Diye beLirtir Ve Bu oLayi SizLerLe payLaşir yani Tarkani Cok Yakin Takipcisi oLabilirsiniz. Bir örnek daha Vericek oLursak.MeseLa.
Radyotime ‘ı SürekLi DinLiyorsunuz İstek göndericeksiniz. ve nasil yapcanizi BiLmiyorsunuz o zaman Twitter’dan Radyotimeyi Takipe aLip Ana safya İsticeniz Sarki yada şarkicinin şarkisiniz istiyorsunuz ve istediginiz caLiniyor işte Hepsi Bu kısa örnek vericek olursak ßunLar ßaşlicaLari ßen mesela Diyorum hani Tam bilmiyorum Ama BöyLece Twitter KuLlanıLıyor Ve ßirazda kolayLik oLuyor. Hepsi bu oLsa Gerek. Hepinize KoLay geLsin Umarim En iyi ŞekiLde Twitter’e Üye olur Ve SanatciLar haber kanaLlari, vs vs. gibi yerLere onLine KatiLabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder