4 Şubat 2011 Cuma

İşte Milli Takım kadrosu!

A Milli Futbol Takımı'nın 9 Şubat Çarşamba günü Trabzon'da Güney Kore ile yapacağı özel maçın aday kadrosu açıklandı.

İşte Milli Takım kadrosu!

A Milli Takım'ın Güney Kore ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosu ve programı açıklandı. Teknik Direktör Guus Hiddink kadroya Trabzonspor'dan 6, Galatasaray'dan 5, Fenerbahçe'den 4, Beşiktaş'tan ise 1 futbolcu çağırdı. Süper Lig'in son şampiyonu Bursaspor'dan ise hiçbir futbolcu kadroya çağrılmadı.

A Milli Takım'ın 9 Şubat Çarşamba günü Trabzon'da Güney Kore ile oynayacağı özel maçın aday kadrosu ve programı belli oldu. 6 Şubat Pazar günü 17:00'den itibaren Swissotel the Bosphorus'ta toplanmaya başlayacak Milli Takım, ilk antrenmanını 7 Şubat Pazartesi saat 19:00'da Fi-Yapı İnönü Stadı'nda yapacak. Aynı gün, Swissotel'de milli takım teknik heyeti ve oyuncularının katılımıyla Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi tedarikçileri olan Arko Men ve Sürat Kargo'nun imza törenleri gerçekleştirilecek.

Milli Takım, Güney Kore Milli Takımı ile birlikte Türk Hava Yolları (THY)'na ait bir uçakla 8 Şubat Salı saat 11:00'de Trabzon'a hareket edecek ve Novotel'de kampa girecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ve iki futbolcunun katılımıyla saat 18:30'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenlenecek. Saat 19:00'da stadyumda yapılacak antrenmanla Milli Takım, Güney Kore maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda 9 Şubat Çarşamba günü oynanacak Türkiye-Güney Kore karşılaşması 20:00'de başlayacak. Müsabakayı Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Sergii Boiko yönetecek. Boiko'nun yardımcılıklarını Oleg Pluzhnyk ve Sergii Bekker yapacak. Dördüncü hakem ise Hüseyin Göçek olacak. Milli Takım kafilesi, karşılaşmanın ardından 23:50'de Güney Kore Milli Takımı ile birlikte THY'ye ait uçakla İstanbul'a dönecek.

A Milli Futbol Takımı'nın Güney Kore ile yapacağı özel milli maçın aday kadrosuna çağrılan futbolcular şöyle:

Volkan Demirel, Fehmi Mert Günok, Gökhan Gönül, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Onur Recep Kıvrak, Serkan Balcı, Selçuk İnan, Engin Baytar, Umut Bulut, Burak Yılmaz (Trabzonspor), Serdar Kesimal (Kayserispor), Servet Çetin, Hakan Kadir Balta, Sabri Sarıoğlu, Yekta Kurtuluş, Kazım Kazım (Galatasaray), Fehmi Emre Güngör (Gaziantepspor), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Gökhan Süzen (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Yiğit İncedemir (Manisaspor), Mehmet Ekici (Nürnberg), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Tunay Torun (Hamburg).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder